Frokost serveres mellem 12.00 og 16.00
Smagshusets menuer er alle lavet fra bunden med både lokale råvarer.
Vore pommes er lavet af kartofler fra den lokale Landmand Karl- Henning Bio
Vore menuer ændres ud fra årstidens råvarer hvilket betyder kortet bliver rettet til hver måned.
Burger med hakkebøf, ost, syltede agurker, tomatmayo og salat
Med kapers, peberrod, syltede løg, rødbeder, og rå æggeblomme
Med pankopaneret fiskefilet, rillette af laks, rejer, selleriremoulade, syltede stikkelsbær, salat og urter
Med en friteret kikærtebøf, ost, syltede agurk, tomatmayo og salat
Røget ørred, æggeblomme, rygeostcreme, kartofler, rødløg
Stegt hopballemølle kylling, ”cæsar-dressing” med persille, ærter, hjerte og frisesalat
Med pisket smør
Med aioli
Saltkaramel og smagt til med skovmærke
Hybenrosesorbet, danske jordbær marineret i hyldeblomst, sprød havre rabarbersaft & fløde
Italiensk vanilje, chokolade og pistacieis med bær
Hos Smagshuset i Brande tilbyder vi en bred vifte af retter, der afspejler vores passion for madlavning og vores engagement i at bruge de bedste råvarer. Vores menu er nøje sammensat for at tilbyde noget for enhver smag, hvad enten du er til saftige bøffer, friskfanget fisk eller delikate vegetariske retter.
For at give de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browseradfærd eller unikke ID'er på dette websted. Hvis du ikke giver samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det påvirke visse funktioner negativt.