Frokost serveres mellem 12.00 og 16.00
Smagshusets menuer er alle lavet fra bunden med både lokale råvarer.
Vore pommes er lavet af kartofler fra den lokale Landmand Karl- Henning Bio
Vore menuer ændres ud fra årstidens råvarer hvilket betyder kortet bliver rettet til hver måned.
Hakkebøf af okse, cheddar, syltede agurker, tomatmayo, salat samt pommes frites og aioli
Med kapers, pickles, peberrod, syltede løg, rødbeder og rå æggeblomme samt pommes frites og aioli
Pankopaneret fiskefilet, rillette af laks, rejer, fennikelsalat, stikkelsbær, salat og dild
Friteret kikærtebøf, cheddar, syltede agurker, tomatmayo, salat samt pommes frites og aioli
Røget ørred, æggeblomme, rygeostcreme, kartofler, rødløg
Stegt bavette, tomatmarmelade, grillet tomat, chiliolie, revet havgus, ramsløgskapers og syltet rødløg på surdejsbrød
Med pisket smør
Med aioli
Saltkaramel og smagt til med citron verbena
Hybenrosesorbet, danske jordbær marineret i hyldeblomst, rabarberkompot og fløde
Italiensk vanilje, chokolade og pistacieis med bær
Hos Smagshuset i Brande tilbyder vi en bred vifte af retter, der afspejler vores passion for madlavning og vores engagement i at bruge de bedste råvarer. Vores menu er nøje sammensat for at tilbyde noget for enhver smag, hvad enten du er til saftige bøffer, friskfanget fisk eller delikate vegetariske retter.
For at give de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browseradfærd eller unikke ID'er på dette websted. Hvis du ikke giver samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det påvirke visse funktioner negativt.