Frokost serveres mellem 12.00 og 16.00
Smagshusets menuer er alle lavet fra bunden med både lokale råvarer.
Vore pommes er lavet af kartofler fra den lokale Landmand Karl- Henning Bio
Vore menuer ændres ud fra årstidens råvarer hvilket betyder kortet bliver rettet til hver måned.
Med pisket smør
Med aioli
Hakkebøf af okse, cheddar, syltede agurker, tomatmayo, salat samt pommes frites og aioli
Med kapers, peberrod, syltede løg, rødbeder og rå æggeblomme samt pommes frites og aioli
Pankopaneret fiskefilet, rillette af laks, rejer, fennikelsalat, salat og dild
Friteret kikærtebøf, cheddar, syltede agurker, tomatmayo, salat samt pommes frites og aioli
Røget ørred, æggeblomme, rygeostcreme, kartofler, rødløg
Stegt bavette, grillet tomat, tomatmarmelade, chiliolie, revet havgus og syltet rødløg på surdejsbrød
Saltkaramel og smagt til med citron verbena
Æblesorbet, fløde med skovsyresirup, ristede hasselnødder, flydende og sprød æblekaramel
Italiensk vanilje, chokolade og pistacieis med bær
For at give de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browseradfærd eller unikke ID'er på dette websted. Hvis du ikke giver samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det påvirke visse funktioner negativt.